Uslovi korištenja

Dobrodošli na web shop "Mahramania". Pristupom i korištenjem naše web stranice prihvatate sljedeće uslove. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate prije nego što nastavite sa korištenjem naše usluge.

  1. Prihvatanje uslova korištenja: Korištenjem ove web stranice, slažete se sa svim uslovima navedenim u ovom dokumentu. Ako se ne slažete sa bilo kojim dijelom uslova, niste ovlašteni koristiti ovu web stranicu.

  2. Lični podaci: Prilikom kupovine proizvoda putem naše web stranice, obavezujete se dostaviti tačne i potpune informacije o sebi. Vaši lični podaci će biti tretirani u skladu sa našom Politikom privatnosti.

  3. Naručivanje proizvoda: Naručivanjem proizvoda, izražavate želju za kupovinom istih po cijenama i uslovima naznačenim na stranici. Narudžba je obavezujuća i ne može se otkazati ili mijenjati nakon što je potvrđena.

  4. Cijene i plaćanje: Sve cijene proizvoda su naznačene u lokalnoj valuti i uključuju odgovarajući porez. Plaćanje se vrši putem dostupnih online plaćanja, a pružatelji tih usluga su odgovorni za sigurnost transakcija.

  5. Dostava: Trudimo se da proizvode dostavimo u naznačenim rokovima. Međutim, ne preuzimamo odgovornost za eventualne kašnjenja ili probleme sa dostavom koji su van naše kontrole.

  6. Povraćaj i zamjena: U skladu sa važećim zakonima i propisima, omogućavamo povraćaj i zamjenu proizvoda u slučaju da isti imaju nedostatke ili su oštećeni prilikom isporuke. Detaljnije informacije o ovom procesu možete pronaći na našoj web stranici.

  7. Intelektualna svojina: Svi sadržaji na ovoj web stranici, uključujući tekst, slike, logotipe i dizajn, zaštićeni su autorskim pravima i drugim pravima intelektualne svojine. Nije dozvoljeno kopiranje, reprodukovanje ili distribuiranje ovih sadržaja bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

  8. Odgovornost: Nastojimo da osiguramo tačnost i ažuriranost informacija na web stranici, ali ne preuzimamo odgovornost za eventualne greške ili propuste. Korištenjem web stranice prihvatate rizik da se informacije mogu promijeniti ili sadržavati netačnosti.

  9. Promjene uslova korištenja: Zadržavamo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo ili ažuriramo ove uslove korištenja. Svaka promjena će biti objavljena na web stranici i stupiće na snagu odmah po objavi.

  10. Kontakt: Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa uslovima korištenja ili našom web stranicom, slobodno nas kontaktirajte putem informacija navedenih na stranici za kontakt.

Korištenjem naše web stranice, potvrđujete da ste upoznati i saglasni sa navedenim uslovima korištenja. Hvala Vam što koristite "Mahramania".

Korpa
Prijava

Nemate račun?

Facebook Instagram
Počnite kucati da vidite proizvode koje tražite.
Proizvodi
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj račun