Loyalty Program

Vjerni kupac - Osvoji i uštedi

Dragi naši vjerni kupci, s ponosom Vam predstavljamo naš program- "Vjerni kupac - Osvoji i uštedi". Sa željom da nagradimo vjerne kupce ubuduće Vam nudimo mogućnost da budete dio programa ,Vjerni kupac - Osvoji i uštedi".

Svako od Vas ko se pridruži ovom programu imat će priliku osvajati bodove svakom kupovinom i iskoristiti ih za uštedu pri budućim kupovinama.

Kako funkcioniše?

Jednostavno je! Za svakih 6 KM koje potrošite, dobijate 1 bod u vašem loyalty novčaniku, a 1 bod je jednako 1 KM! Skupljene bodove možete iskoristiti za ostvarivanje popusta ili, ukoliko imate dovoljno bodova, za potpuno besplatnu kupovinu, dakle plaćanje bodovima!

Uz pretplatništvo na našem web shopu i pristup loyalty programu imat ćete mogućnost da kupujete izvrsno kvalitetne mahrame po nikad nižim cijenama!

Kako se pridružiti?

Pridružiti se našem loyalty programu je jednostavno! Sve što trebate učiniti je besplatno se registrovati na našoj web stranici www.mahramania.com i da narudžbe kreirate putem web stranice kako bi se Vaš loyalty novčanik punio!

Pridružite se programu "Vjerni kupac - Osvoji i uštedi" i dopustite nam da Vam se zahvalimo na Vašoj vjernosti.

Korpa
Prijava

Nemate račun?

Facebook Instagram
Počnite kucati da vidite proizvode koje tražite.
Proizvodi
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj račun